Molnár Anikó új pasijával szelfizett egy étteremben, aki amúgy elismert zenész. Emiatt nyilvánosan is megjelennek majd együtt, ezért inkább gyorsan posztoltak, hogy mindenki tudja: együtt vannak!

Anikó korábban sokat fogyott, pontosabban 26 kilót, sminktetováló lett és most megtalálta az igazit is. Lászlóval már két egész hónapja ismerik egymást, és állításuk szerint a lángoló szerelem még mindig tart. 

Molnár Anikó gyorsan leszögezte a Borsnak, hogy amikor korábban Joshi Barattal beszélgetett egy kapcsolatáról, az nem ez a kapcsolat volt. Szóval ha valaki látta a műsort, nehogy összekapcsolja a kettőt! Itt már egy új pasiról van szó. Anikó azt mondta:

Ez a szerelem, amit érzek, mindennél több.

És hogy miért álltak nyilvánosság elé?

Anikó úgy nyilatkozott, hogy bár nem akarják nagy dobra verni a románcot, azért mégis posztolgatnak, ugyanis a párja nem akárki, egy elismert zenész. Szóval nemcsak éttermekben, hanem nyilvános rendezvényeken is megjelennek majd és a fotóval meg szerették volna előzni a róluk szóló pletykákat. Még persze az elején tartanak a kapcsolatnak, de Anikó azt mondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy hosszan tartó legyen a szerelem.

Hát akkor boldog második havi ünneplést!