Itt van! Megmutatta az Istenes család a legkisebb fiukat is. A műsorvezető vlogjaiban már láthattuk Nátánt, aki most lett három éves, de a kis Ádint még nem. Hát most őt is meg lehet nézni.

Erre linkre kattintva meg is találhatja a családi fotót.

Istenes Bence és Csobot Adél már három éve szülők, fiúkat nevelnek Magyarország és Németország között ingázva. Most a Best magazinnak nyilatkoztak a szülőségről és megmutatták második fiukat, a szintén nem szokványos nevű Ádint. Bence ezt mondta az új gyerek érkezésével kapcsolatban:

Azzal, hogy ketten vannak a szülőség sokkal összetettebb és különlegesebb lett.

Arról beszélt, hogyan éli meg az apaságot és a munkáját. A gyerekei érkezése előtt a munkának élt, és utána se váltott rögtön szülői üzemmódra.

Érdekes, de tudat alatt a változás ellen mentem: ugyanúgy pörögtem, ugyanannyi munkát vállaltam, végül rájöttem, hogy az új élet más döntéseket igényel.

Csobot Adél az instájára is posztolt egy képet a családról. 

A 25 éves Csobot Adél a múltról is mesélt. Éppen nagykorú, csak 18 éves volt amikor összejöttek, aztán sokáig se-veled-se-nélküled kapcsolatban voltak Istenes Bencével.

Bence szerint Adéllel sokat változtak, már a gyerekek az elsők, nem önmaguk.

Mindketten extrovertált személyiségek és szeretnek magukkal foglalkozni.

Dolgoznak azon, hogy ez megváltozzon és jobban odafigyeljenek a másikra. 

Vannak veszekedéseik, az életük ugyanolyan, mint bárki másé. Van, hogy nagyon feszült köztük a hangulat, Adéllel és napokig nem szólnak egymáshoz. Persze megbeszélik a gondokat és végül, ahogy a tv-s apa mondja:

a vágyakat és a rossz tulajdonságokat is el kell fogadni.

Csobot Adél szerint a műsorvezető sokat változott de a legnagyobb feszültséget a gyereknevelés okozza közöttük. Bencének amúgy hiányoznak a bulis éjszakák, amikor bármit megtehetett. Most már nem akarná azért ezt, de néha jól esne neki egy-két ilyen nap. Irigylik az ismerőseiket, akik pénteken lazíthatnak. 

Az elmúlt két évben még moziba sem jutottunk el.

Istenes Bence szerint korábban amúgy sok hülyeséget csinált a szakmájában és a magánéletében is, de ez tette azzá, aki.