Vasvári Vivien luxusvillája elsötétült egy egész éjszakára, és nem azért, mert lekapcsolták a lámpákat. Luxus Vivi és párja, Fecsó nem fizették be időben a villanyszámlát.

A luxuscelebnő teljesen lesokkolódott, amikor minden figyelmeztetés nélkül megjelentek a lakásában az ELMŰ munkatársai és lekapcsolták az áramot. Vasvári Vivien úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy már hónapokkal ezelőtt elkavaradott a sárga csekk, ezért nem tudták befizetni a hiányzó összeget. Vivien szerint semmilyen felszólítást nem kaptak és azt mondta:

Elhihetik, hogy nem okoz gondot egy tízezer forintos számla kifizetése.

Gyerekeivel és férjével így nélkülözniük kellett az áramot egy egész éjszakára. Kiakadt a kiérkező munkatársra, aki bár látta, hogy két kisgyerekkel van, mégis lekapcsolta az áramot. Így dühöngött vele kapcsolatban:

Ez a csóka egy igazi gyökér...csak gratulálni tudok neki. Látja, hogy kicsi gyerekkel vagyok...azt lekapcsolja.

A felháborodott Luxus Vivi azt hozta fel, hogy van, aki 1 éve nem fizet, mégis van árama. Nem érti, hogy miért nem bírt várni az  ELMŰ arra, hogy egy órán belül befizessék a csekket. 

Az elsötétedett luxusotthonban Fecsóval gyertyákat gyújtottak, így vészelték át a nehéz időszakot. A házaspár gyerekeinek sem volt könnyű az éjszaka. Ariana (aki most öt éves) a tablettel világított, hogy ne féljen. A kis Edwardnak pedig nem tudtak tápszert melegíteni, így Vasvári Viviennek át kellett mennie a testvéréhez meleg vízért.

Ne aggódjanak, másnap Vivi kifizette a visszakapcsolási díjat és túlélték az éjszakát!