Szabó Zsófi és férje nem sokat vannak együtt kisfiuk születése óta, de minden alkalmat megragadnak. Zsófi meghízott, de mostanra már odafigyel a nőies kinézetre és férjének ez nagyon bejön.

A Bestben nyilatkozott Szabó Zsófi arról, hogy férjével, Kis Zsolttal csak keveset tudnak csak együtt lenni, mióta megszületett Mendel (aki most 4 hónapos). A műsorvezetőnek inzulinrezisztenciája van, emiatt nagyon oda kellett figyelnie az étkezésére, a terhessége alatt is. Nem evett édességet és nem is kívánta. Miután megérkezett a baba, Zsófi újra kívánta az édes finomságokat és be is pótolta a lemaradást, így felszedett 4 kilót, a terhesség alatt feljött 9 kiló mellé. 

Szabó Zsófi Mendel négy hónapos korában hagyta abba a szoptatást. Elkezdett a futni, hogy lefogyjon, de aztán bűntudata lett, hogy nem a gyerekével van és abba is hagyta.  Orvosai figyelmeztették, ezután kezdett ismét diétába. Újra vékony lett ez pedig párjának, Zsoltinak nagyon tetszik.

A műsorvezető így nyilatkozott:

Nem könnyű vonzónak maradni, mert a szülés óta szívesebben foglalkozom a fiammal, mint magammal...

Saját bevallása szerint fiús lány és sportosan öltözködik általában. 

Nekem nem igazán fontosak a külsőségek, Zsolti számára viszont az ápoltság az első.

Férje az utcán azokat a nőket dicséri meg, akiknek beszárított haja és finom sminkje van. 

Az  olasz nők jönnek be neki, akik  kifinomultak, ízlélesek, ehhez akar igazodni a műsorvezető is.  Ezért  le is váltotta kényelmes otthoni rucijait és csinosabbakat vett fel, a haját is mindig megcsinálja. Zsolti minden kis változtatást észrevesz.

Kevesebbet tudnak együtt lenni Mendel érkezése óta, mint kb. minden házaspár. Zsófi szerint nem szabad elhanyagolni az ember párját anyaként se. Bármennyire fáradt a gyerek altatása után, lemegy a tévéző férjéhez és odabújik.