A színművész tavánál megint volt egy kis történés: egy H. László nevű férfi reggel kilenctől délután fél négyig felmászott Oszter Sándor birtokán lévő fa egyik magasabban lévő ágára, majd azt kiabálta, hogy felakasztja magát, mert 3 millió forinttal tartozik nevi a színész. A helyszínre kiérkező rendőrök, a mentők és a tűzoltók is, akik közös erővel lebeszélték a férfit az öngyilkosságról.

H. László önként mászott le a fáról, rágyújtott egy cigarettára, majd mentőbe szállt.

Az öngyilkossági kísérlet mögött egy markoló áll. Az egyik oldalról úgy néz ki a történet, hogy H. László eladta a markolót Oszternek, ott is hagyta neki, de pénzt már nem kapott érte cserébe, majd akkor, amikor el akarta vinni a gépet, akkor még ő lett feljelentve. A színész úgy emlékszik vissza erre a történetre, hogy H. László az ő markológépét használta, amit lízingbe adott neki, hogy dolgozhasson vele máshol is, közben még rendesen ki is lett fizetve, de H. László nem fizette a gép lízingjét, így amikor el akarta vinni, akkor feljelentette.

Oszter szerint felháborító, hogy terrorizálni akarja a férfi. Ami pedig az öngyilkossággal való fenyegetőzést illeti:

Esze ágában sincs az iylennek meghalni... Több százezret fizettem neki a munkájáért, méghogy az adósa vagyok! Bezzeg amikor kijöttek a rendőrök, azonnal elismerte, ő tartozik 900 ezer forinttal, és elvette a markolómat

- mondta a színész.

(Blikk)

Címlapkép: Huszti István / Index