Az emberek többsége, ha valami feliratot visel a ruháján vagy valami kiegészítőjén, az jobbára egy márka logója. Ha már mindenképpen ragaszkodunk a feliratokhoz meg a brandinghez, nem sokkal jobb ötlet a saját nevünket viselni egy cégnév helyett? Kicsit ugyan öntömjénezésnek tűnhet, de egy celebnél ennyi simán belefér, nem? Ez a heti trend, mutatunk hat példát önnek, válassza ki azt, aki ön szerint a legjobban csinálja!

Katy Perry

Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, nagyrészt táskákról lesz most szó, de azért nem kizárólag. Talán a táskára azért is érdemes ráírni az ember nevét, mert hátha elkeveredik, és akkor mindenkinek rögtön egyértelmű, hogy kinek kell visszaadni az elveszett cuccokat – bár nem valószínű, hogy Katy Perry retiküljére ebből a célból írták volna rá, hogy Katy Perry. Ez a legkisebb felirat ebben az összeállításban, ennél csak nagyobbak következnek.

Lady Gaga

Ott van például Lady Gaga, akinek még Katy Perry nevénél is rövidebb (művész)neve van. Egyértelműen direkt Lady Gagának csinálták ezt a táskát, mert a betűk designja is nyilvánvalóan a koncepció része. Akkor meg már végképp mindennél menőbb ez a ridikül, ha a másik oldalán meg hasonló stílusban Lady felirat látható.

Gwyneth Paltrow

A hosszabb neveket nehezebb olyan menőn rázsúfolni egy táskára, Gwyneth Paltrow-éra például csak a keresztnév fért ki. Fekete-fehér, nagyon elegáns benyomást kelt ez a táska, és mondjuk a Gwyneth név van annyira ritka, hogy mindenkinek azonnal Paltrow jut róla eszébe. A kép teljes verzióját egyébként a fotóra kattintva tudja megnézni.

Nicky Hilton

Paris Hilton húgától az utóbbi évekből nem találtunk példát erre a trendre, ő az évtized derekán imádta a saját nevét viselni. A fenti példa egy szuper kistáska, de ha a képre kattint, megnézhet egy jóval nagyobbat is, amit Rothschildné az első terhessége alatt hordozott.

Reese Witherspoon

A Reese is egy olyan ritka keresztnév, hogy rögtön mindenki az Oscar-díjas színésznőre asszociál róla – természetesen tényleg az ő kezében volt tavaly ez a vörös táska. Az RW monogram viszont nem ennyire különleges (Robbie Williamsé is az például), Reese Witherspoon mégis szereti a monogramját ráhelyeztetni a tárgyaira. A fotóösszeállításban még egy táska és egy telefontok szerepel.

Gigi Hadid

Ki az, akinek a neves kiegészítője a legjobban tetszett?

És emlékezetes, hogy a 2015-ös MuchMusic Video Awardson annak idején Gigi Hadid egy olyan szettben jelent meg, aminek a része egy #HADID hashtaggel ellátott dzseki volt. Nála azért jelentős, hogy nem a kereszt-, hanem a vezetéknevét használta, mert ezzel utal arra, hogy úgymond a jelenség vagy a brand része a testvére, Bella Hadid is.

Nos, ha végiglapozta a képeket, eljött az ön ideje: mondjon véleményt! Ki tetszett a legjobban? A szavazódobozban egyetlen kattintással elmondhatja, és persze megtudja azt is, a korábbi olvasók kikre szavaztak. Nézzük!