George Clooney egyetlen egyszer, 1997-ben alakította a híres szuperhőst a Batman és Robin című filmben. Nem mondhatjuk, hogy brillírozott a szerepben, mivel a mozit a legrosszabb filmnek járó Arany Málna-díjra is jelölték. Ezután nem csoda, ha Ben Afflecknek, aki többször is belebújt az álruhás hős szerepébe, azt tanácsolta, hogy inkább ne vállalja a felkérést. 

Ben Affleck nem fogadott szót neki. A színész háromszor is magára öltötte a szuperhős szerepét: a Suicide Squadben, a Batman Superman ellenben és Az igazság ligájában is. 

Én már játszottam Batmant, nem voltam jó benne és a film sem volt jó. Tanultam a hibából, és újra átgondoltam, hogyan is kellene színészkednem. Ebben az esetben nemcsak egy színész voltam, aki egy szerepet játszik, az egész filmért felelős voltam

– nyilatkozta George Clooney az 1997-es Batman-filmről, amiben Arnold Schwarzeneggerrel játszott. Igaz,  Clooney elmondása szerint csak egy napot dolgoztak együtt, Schwarzenegger pedig az ő fizetésének többszörösét kapta. 

George Clooneyt az Argo című film készítésekor hozta össze a sors Ben Affleckkel, ekkor tanácsolta színésztársának, hogy inkább ne vállalja Batman szerepét. Affleck nem árulta el annak idején, hogy mit mondott neki Clooney, de most ez is kiderült:

Beszéltem vele róla, és azt tanácsoltam, hogy ne vállalja a szerepet. Csakis a saját tapasztalataim alapján mondtam ezt, amikről tudjuk, hogy... Mindenesetre ő jó munkát végzett. 

Forrás: Hollywood Reporter

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
George Clooney azt tanácsolta Ben Afflecknek, ne vállalja el Batmant

Clooney számára legendásan rossz élmény volt ugyanis az 1997-es film, Affleck nem hallgatott rá.

14 · May 14, 2019 04:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments