Kapócs Zsóka modell-műsorvezető a Facebookra posztolta, hogy átverte egy csaló, aki 7 millió forinttal nem tud elszámolni. Mindenkit figyelmeztet arra, hogy ne dolgozzon együtt ezzel a bizonyos vállalkozóval.

A legutóbb Baukó Éva járta meg a Tinderrel, most Kapócs Zsóka vesztett pénzt, mert átverték. Bár, ahogy Kapócs Zsóka írja a posztban, nem lejáratókampányt akar indítani, azért kiírta a csaló nevét is. Ezzel próbál figyelmeztetni másokat, akik közös munkába kezdenének ezzel a bizonyos emberrel. Kapócs Zsóka így nyilatkozik a posztban:

Ha egy családot megmentek, nekem már jobb a lelkem.

Kapócs Zsóka utánajárt, és azt derítette ki, hogy valószínűleg a csaló szerencsejátékra költi az

ártatlan emberek és családok pénzét.

A műsorvezető szerint a férfinak, aki vállalkozónak adja ki magát, elég megnyerő a személyisége, még jogászi végzettséggel is rendelkezik. A csaló nem fizeti ki a munkásait és kontárokat foglalkoztat. Amikor Kapócs Zsóka inkább leállította a munkát és el akart számolni vele, akkor kiderült, hogy hiába, mert a pénzét elköltötték, de nem a lakásra. Információi vannak arról, hogy más családokat sem fizet ki és sokakat megkárosított már a pasi, aki vagy 5-6 éve nyomja a nem túl kellemes bizniszt. A jogi lépéseket már megtette az ügyben és erkölcsileg akarja elszámoltatni a férfit. Felháborodottan írja ezt az eltűnt pénzről:

A gyermekemtől vette el, és sem az én, sem más gyermekétől nem veheti el soha többet!

Kapócs Zsóka a végén még frissítette a posztot azzal, hogy ez a bizonyos vállalkozó felajánlott neki 3 millió forintot, ha leveszi a posztot, de esze ágában sincs eltüntetni a bejegyzést.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kapócs Zsókát megkárosította egy csaló 7 millió forintra

A modell-műsorvezető fotóval-névvel tette ki a Facebookra, ki az a vállalkozó, aki becsapta őt és másokat.

63 · May 14, 2019 10:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments