Pápai Jocin most nagy lehet a nyomást, hogy bejut-e az Euróvízió döntőjébe, hiszen 2011 óta minden évben bejutott a magyar induló a döntőbe, így maga Pápai Joci is két évvel ezelőtt. Az elődöntő ma este lesz, de egy dolgot a magyar énekes már tuti megnyert:

Ő lett a legszexibb euróvíziós pasi!

Pápai Joci az alábbi képen éppen láthatólag elég vidáman vonul a narancssárga szőnyegen, a dalfesztivál megnyitóján Tel Avivban.

A Good Evening Europe című oldalnál megválasztották az idei férfiindulók közül a legvonzóbbakat, és a 10 pasi közül, akit kiemeltek, Pápai Joci lett a legszexibb. Pápai Joci már korábbi euróvíziós szereplése alkalmával is felkerült a szexilistára, de most javított a pontszámán: első lett. A 2019-es lista készítői szerint a legtöbb pasinak edzőterembe és fodrászhoz kell járnia ahhoz, hogy jól nézzen ki, kivéve Jocit. Ő csak besétál, és mindenki elolvad a mosolyától. Ezt írták róla:

Néhány dolgot nem lehet megszerezni: ilyen a sugárzó karizma és az eredetiség.

Szerintük ez mind egyesül a kontyos, ápolt szakállú, csillogó barna szemű Pápai Jociban.

Az énekes amúgy ezzel a dallal fog indulni:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pápai Jocit az Euróvízió legszexibb pasijának választották

A magyar énekes ma szerepel majd az elődöntőben, egy nemzetközi website őt választotta a férfiindulók közül a legvonzóbbnak. Íme, miért.

441 · May 14, 2019 11:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments