Kedd este volt az idei Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, amin Pápai Joci kiesett, 2010 óta először nem lesz 2019-ben magyar induló a nemzetközi dalverseny döntőjében. Olvasóink véleményei megoszlanak arról, hogy Pápai Joci megérdemelte-e a kiesést, mindenesetre maga az énekes a verseny másnapján most az Instagramon és a Facebookon keresztül üzent, reflektálva az eseményekre.

Pápai Joci az egész országnak köszöni a támogatást, és azt írja, hogy nagyon jól van, illetve úgy érzi, ő mindent beleadott. Az eredményt sajnálja, de nem kíván vele kapcsolatban egyébként véleményt nyilvánítani. Mindez az ő szavaival így hangzik:

Magyarország! Nagyon jól esik,hogy ennyien támogattok és mellettem álltok... Hihetetlenül jó érzés az, hogy most nem érzek mást, csak szeretetet és biztatást! Üzenném mindenkinek, hogy nagyon jól vagyok... Én mindent kiadtam magamból a színpadon tegnap! Számomra ez a legfontosabb! Semmi tartalék nem maradt se a torkomban, se a szívemben!!! Küzdöttem a hazámért minden erőmmel!!! Azt, hogy előbb véget ért, sajnálom, de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanám magamnak, mivel őszinte ember vagyok, és nem akarom ezt csűrni-csavarni tovább, de egy biztos: az üzenet eljutott.....!!! Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet, magyaros ízeket érezni, és befeküdni a feleségem mellé! Jelenleg csak erre vágyom! Na és persze megkezdeni a szezont!!! Koncertezni és élőben is eljutni a szívetekhez!!! KÖSZÖNÖM, HOGY VELEM VAGYTOK! BÉKE

És bár a szombati döntőben nem lesz magyar fellépő, magyar zsűri és magyar közönségszavazás azért lesz, szóval érdemes tovább figyelemmel kísérni a dalversenyt, legalábbis azoknak, akiket érdekel, hogy tényleg Hollandia nyeri-e az idei fesztivált. Merthogy amikor megnéztük márciusban a fogadóirodák jóslatait, Hollandiát hozták ki győztesnek, és Pápai Jocira azt mondták, hogy be se fog jutni a döntőbe. Ezek közül az utóbbi már be is jött sajnos.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pápai Joci azt üzeni a kiesés másnapján, hogy köszöni és jól van

„Én mindent kiadtam magamból a színpadon tegnap! ... Azt, hogy előbb véget ért, sajnálom” – írja az Eurovízióból az elődöntőben kiesett énekes.

14 · May 15, 2019 02:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments