Vasárnap éjjel rekordszámú nézőközönségnek sugározta az HBO a Trónok harca című sorozat utolsó részét. A rendkívül népszerű szériától az egyik főszereplőt alakító színész, Emilia Clarke az alábbi meghatódott Instagram-posztban búcsúzott olyan fotókkal, amik a szereplőgárda több tagját ábrázolják.

Többek között a következőket írja Clarke a fenti posztban:

A Trónok harcának hatása volt arra, hogy milyen nő, milyen színész és milyen ember lett belőlem. Bár drága édesapám itt lehetne most és láthatná, micsoda távlatokba repültünk! De nektek, drága, kedves, varázslatos rajongóknak, annyira sok köszönettel tartozom!

A posztban több, a Trónok harcában szerepet kapott híresség helyezett el válaszul kommentet, például Jason Momoa („Olyan büszke vagyok rád! Örökre szeretlek! ” – írta az Aquaman sztárja) vagy Gwendoline Christie, aki egy összetört szívet és egy égnek emelt kezeket ábrázoló emojit küldött Clarke-nak.

A borítófotóként használt képet még május elején posztolta Clarke, reagálva a kávéspohár-botrányra. Most a legutolsó részben is volt egyébként egy ugyanilyen baki: ezúttal ásványvizes üvegek maradtak bent a díszletben, amint azt az Index is megírta.