Bár születése óta a királyi család legifjabb tagjáról, Meghan és Harry herceg első fiáról, Archie-ról olvashattak mostanában leginkább, ezúttal Cambridge hercegnéje, Katalin osztott meg néhány képet a gyerekeiről, legkisebb fiáról, Lajosról pedig még egy videót is, amit érdemes látnia. Hihetetlen, mennyire megnőtt a György herceg, aki 3. helyen áll az öröklési sorrendben apja és nagyapja után.

Katalin hercegnő friss képeket közölt három gyerekéről, Györgyről, Saroltáról és Lajosról, amiket a Chelsea Garden Show-n készített. A virágfesztivált már több mint 100 éve tartják meg minden évben, és hatalmas népszerűségnek örvend, a nemrégiben még négynapos eseményt néhány éve már ötnaposra bővítették. 

Katalin Instagram-oldalára töltötte fel, mennyire jól szórakoztak a gyerekek a kertben, amit mától még 5 napig csodálhatnak meg az angolok.

A képeken az a legszembeötlőbb, hogy mennyit nőtt az ötéves György herceg, aki húgával élvezte a patak vizét. A kép hátterében látszik, hogy Vilmos herceg is ott volt a családjával. 

Legjobban talán Lajos herceg élvezte zöld környezetet, akiről édesanyja egy rövid videót is feltöltött. 

Egy ma megjelent videóban Katalin arról beszél, hogy mennyire fontos a szabadban eltöltött idő, ami fizikális és mentális állapotunkra is jó hatással van, a gyerekeknek pedig különösképpen fontos, hogy sokat legyenek a természetben. 

A videóban nemcsak Katalin látható, hanem a hercegné három gyereke is, ahogy élvezik a Chelsea Garden Show-n eltöltött időt.