tk3s face 33954711

Meghan Markle nagyon meglepődött, amikor Beyonce és Jay-Z az őt ábrázoló festmény előtt pózolt

2019.05.23. 11:48 Módosítva: 2019.05.25. 07:44

Beyonce és férje még februárban pózoltak azelőtt a festmény előtt, amit egy brooklyni művész készített Meghan Markle-ről és ami a hercegnét koronában és egy díszes gyöngysorral ábrázolja. Azt, hogy mit szólt Beyonce róla szóló Insta-posztjához Meghan Markle, csak most árulta el Daniel Martin, a hercegné közeli barátja és sminkese.

A házaspár a Brit Awards után keresték fel Meghan képét, amit még 2018-ban készítettek róla, egy magazin kedvéért. Beyonce és férje azért fotózkodtak itt, mert ezzel a képpel szerették volna megköszönni, hogy az angol zenei díjátadón férjével megnyerték a legjobb külföldi együttesnek járó díjat.

Instagram-bejegyzésében Beyoncé arról is megemlékezett, hogy 2002-ben a Destiny's Childdal is hazavihették a szobrocskát. 

Meghan Markle barátja és Daniel Martin a CBS-nek árulta el, hogyan reagált a hercegné, amikor megtudta, hogy Beyonce az ő képe előtt mond köszönetet. Ahogy kiderült, elég szűkszavú volt. 

Ahogy azt a Daily Mirror is megírta, Meghan Markel csupán egy nagyszemű emojit tudott küldeni barátjának, amikor  a férfi elküldte neki a képet. 

Arról, hogy írt-e még valamit a hírre Meghan, Daniel Martin már nem számolt be, lehetséges, hogy az újdonsült anyukát annyira meglepte, hogy az amerikai sztárházaspár az őt ábrázoló festmény előtt pózolt, hogy szóhoz sem jutott.