Vajna Tímea a Cannes-i filmfesztiválról továbbutazott az olaszországi Portofinóba egy több főből álló társasággal. Utazótársairól Instagram Storyt is megosztott, amiben feltűnik többek között Rebel Wilson. A 39 éves ausztrál színésznő Instagramját is rögtön megnéztük, ő egyenesen közös képet posztolt Vajna Tímeával, amin a magyar híresség Wilson mellett ül, annak kezét fogva.

Például a következőképpen lehet magyarra fordítani, amit Vajna Tímea ehhez a poszthoz kommentelt:

A legjobb csapat. Mekkora móka volt.

Rebel Wilson egyébként ott volt a héten a Cannes-i amfAR-gálán, ott készült róla az a fotó, amit fent borítóképnek illesztettünk be. Wilson ezek után több posztot is közzétett a filmfesztivált követő portofinói nyaralásról, a Koszorúslányok és a Harmadnaposok című vígjátékokból is ismert színésznő alább azt írja-mutatja, hogy voltak többek között barlangban úszni.

Az egészből a legjobb poszt azonban valószínűleg az alábbi: a yachttúrán a hajón elhelyezett futógép biztosította az edzési lehetőséget.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea felbukkant Rebel Wilson Instagramján

Vajna Tímea a Koszorúslányok című filmből is ismert ausztrál színésznő társaságában hajózott Portofinónál. Wilson közös képet posztolt.

16 · May 26, 2019 12:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments