Összejött néhány olyan érdekes hír ma reggelre, amik talán még érdekesebbek, ha egyben lehet őket elolvasni. Kezdjük egy olyan mondattal, amit a Blikk beszámolója tartalmaz a péntek esti Edda-koncertről a Budapest Parkból. Pataky Attila, a rockzenekar 67 éves frontembere attól tartott, hogy esni fog az eső a fellépés időpontjában, de nem esett, amit a híresség saját közbenjárásának tud be:

Borongós időt mondtak, ezért péntek reggel negyvenöt percig vertem a táltosdobomat, hogy a 45 éves Edda szabadtéri koncertjére jó legyen az idő, és az óhajom teljesült

–mondta Pataky Attila.

Ezen kívül:

  • Soma Mamagésa fiatalkori függőségeiről beszélt a múlt héten, de ebben a Facebook-posztban azt írja egy cikk kapcsán, hogy az embereknek kapcsolódniuk kell a földhöz és az éghez is. „Jelenlegi egyik sorsfeladatom, hogy XXI.századi sámánasszonyként ebben segítsem az embereket” – teszi hozzá.
  • Szikora Róbert úgy fogalmazott a Ripostnak, hogy „közben szokott járni” megkeresztelt, de elhunyt pályatársaiért, akiknek fényképeit egy polcon tartja. „Amikor elmegyek otthon mellettük, elmondok egy rövid imát, és azt mondom: Istenem, légy irgalmas a lelkükhöz!” – mondja Szikora Róbert.

Részünkről békét és szép időjárást kívánunk minden olvasónknak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pataky Attila 45 percig verte a táltosdobot szép időért

Az Edda frontembere saját kezűleg garantálta az esőmentes időt a koncertjük idejére. Sámános-közbenjárós híreink vannak, kávé mellé.

384 · May 27, 2019 09:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments