A Budapest Airport Facebookján gyereknap alkalmából bukkant fel Kamarás Iván és két fia. Mi a fenti fotót a 2017-es Sziget Fesztiválon készítettük a most 46 éves színészről, de az alábbi képek frissek, vasárnap kerültek fel a netre.

Kamarás Iván két fiáról a Blikk szedett össze néhány érdekességet, amik közül a legfontosabb talán, hogy a kisebbik testvér, a 16 éves Kamarás Zalán táncművésznek készül – amiben az az érdekes, hogy Kamarás Iván szülei mindketten balett-táncosok voltak. A táncművészeti iskolába járó fiút már láthatta a színpadon a nagyközönség, mert szerepelt az Erkel Színház Billy Elliot-előadásában.

És ha már hírességek ritkán látott gyerekeiről van szó, álljon még itt a linkje annak a Facebook-posztnak, ahol Soma Mamagésa lányával, Hannával együtt szerepel egy fotózáson a Meglepetés című magazin számára, szóval aki kíváncsi, az Soma Mamagésa lányával is megismerkedhet ma.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kamarás Iván kisebbik fia szerepelt a Billy Elliot előadásban

Ritkán látni Kamarás Iván fiait, de most megmutatta őket, és véletlenül Soma nagylánya is most egyezett bele egy fotózásba.

13 · May 27, 2019 10:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Frissítés: a poszt eredeti verziója Kamarás Igornak, az idősebbik testvérnek tulajdonította a musicalszereplést. Ez természetesen tévedés, az elírást korrigáltuk.