Schmuck Andorral a legutóbb a Stroy-gálán találkoztunk februárban, ott készítettük róla a fenti borítóképet. A legutóbb pedig, három éve azzal kapcsolatban írtunk róla, hogy éppen társat keres. Nos, úgy látszik, megtalálta a társát, igaz, nem a 2016-ban írt módszerrel (azaz az interneten), hanem egy véletlen találkozás révén: a Bazilika előtt szó szerint egymásba botlottak Hanák Eszterrel.

Hanák Eszterről az derül ki az Instagramján, hogy az ELTE hallgatója nemzetközi kapcsolatok szakon, és hogy 22 éves. Ez azt jelenti, hogy Schmuck Andornál 26 évvel fiatalabb – és a Velvet archívumából kiderül, hogy az egykori politikusnak van tapasztalata az ilyen korkülönbség mellett kötődő kapcsolatok terén.

Schmuck Andor és Hanák Eszter idén március 11-én ismerték meg egymást, a menyasszony március 23-án tette ki az Instagramra az első közös, egyben puszizkodós fotót Schmuck Andorral.  Ezután áprilisban volt az eljegyzés, erről itt talál egy posztot fotóval. A pár által a Bors című lapnak adott friss interjú azt tartalmazza, hogy mostanra már az esküvő dátuma is ki van tűzve, de az időpont még nem publikus. Schmuck Andor 48 éves, és egyszer már volt nős, 2009-ben volt az esküvő a Bazilikában, a pár két év után vált el 2011-ben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schmuck Andornak 22 éves menyasszonya van

Az ELTE hallgatójával márciusban véletlenül ismerkedtek meg, egy hónap múlva megvolt az eljegyzés, a lány puszizkodós fotót is posztolt.

294 · May 28, 2019 10:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments