Nagyon bizarr képet töltött fel a Jóbarátok Monicája, Courteney Cox a közösségi oldalára. A fotón egy autóban szelfizik, amiben még nincs is semmi extra, csakhogy a színésznő jókora borostával látható a képen, amitől első blikkre talán Conchita Wurst juthat az eszébe róla, de ha jobban megnézi az arcát, na és ha egyet lapoz is a következő képre, rájön, hogy valójában Jared Letóra akart hasonlítani Courteney Cox. 

Hogy miért? Nos, a történet Jared Leto bejegyzésével kezdődött, aki megosztott magáról egy képet még a múlt héten, amivel azt közölte a követőivel, hogy befejezte a Morbius c. legújabb filmje forgatását Londonban, és már Kaliforniában van. 

Az egyik kommentelő szerint a sztár pont úgy néz ki a képen, mint Courteney Cox, plusz-mínusz a borosta. A hozzászólást a színésznő is meglátta, aki úgy gondolta, viccesen felel az állítólagos hasonlóságra, és hasonló pózban és környezetben fotózta le magát, mint Jared Leto, a fénykép elkészülte után pedig még egy kis borostával is ellátta a képet. 

Jared Leto hangulatban vagyok ma

- írja a színésznő a kép kommentárjaként. 

Az eredmény valóban sokkolóan és viccesen meglepő lett: a két sztár tényleg nagyon hasonlít egymásra.