Szépen bontják le szerencsétlen otthonomat. [...] Megszakad a szívem, hogy egy ilyen gonosz ember fog itt terpeszkedni

– mondja Bíró Ica elkeseredett hangon a Facebookján megjelentetett videóban. A fitneszhírességet hetekkel ezelőtt lakoltatták ki, most feljogosították arra, hogy még egyszer utoljára bemenjen (egykori) lakásába, és elvigye mindenét, amit tud. Bíró Ica azt mondja, hogy aki tud, menjen és segítsen neki pakolni. Kint van a hírességgel együtt néhány tévéstáb is a háznál, a Blikk is írja, hogy többek között a konyhabútort szeretnék most szétbontani és elvinni.

A videóból kiderül, hogy Bíró Ica továbbra is jogtalannak tartja, hogy a devizahitele miatt kizárták a házából, és folytatja a küzdelmet azért, hogy visszaszerezhesse az ingatlanát. A videóban egy kis vita is látható, amikor Bíró Ica be akart engedni egy orvost. A fitneszhíresség azt is meséli a fenti felvételen, hogy egy kést vitt éppen magával, amikor szembejött az új lakó, aki erre egy husánggal vagy deszkával támadt rá Bíró Icával. Bíró Ica szerint az új lakó „nagyon rosszhiszemű”, és baráti viszonyban van a végrehajtóval.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook élőben lehetett nézni, ahogy Bíró Icát végleg kilakoltatják

Bíró Ica még egyszer visszamehetett (egykori) lakásába, viszi, amit még tud. „Egy gonosz ember fog itt terpeszkedni” – mondja. Volt kés és husáng is.

187 · Jun 03, 2019 10:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments