Majka Törökországban nyaral éppen a családjával, és idősebbik kisfia, Marián váratlanul rosszul lett. Először a nagy hőség miatt napszúrásra gyanakodtak, amint az egy korábbi posztban olvasható, de kiderült, hogy ehelyett bakteriális fertőzésről van szó, és Mariánt kórházba kellett vinni, ahol infúziót is kapott. Az esetről a gyerek édesanyja, Majoros Hajnalka ekként számol be az Instagramon egy fotóval és egy rövid videóval:

Nem napszúrás, hanem bakteriális fertőzést kapott Marián, aminek hasonló tünetei voltak (rossz közérzet, fejfájás, hányás, magas láz), csak azzal a különbséggel, hogy ezek nem múltak el 24 óra alatt. Így maradt a kórház, ahol antibiotikumot kapott, és infúziót. Röpke 7 órát voltunk bent, ahol a második órától már kérte a tabletjét, és hozta a szokásos vicces formáját.

Majoros Hajnalka posztjából az is kiderül, hogy a kisfiú már túl van a nehezén. Majkáék egyébként egy Belek nevű városban vannak dél-Törökországban, a Földközi-tenger partján üdülnek, először másfél héttel ezelőtt jelentkeztek be innen, amint mindezt a TV2 oldala is megírta.