Hódi Pamela már másfél éve él boldog kapcsolatban párjával, a focista Tóth Bencével, akivel az Ázsia Expressz forgatása után össze is költözött. A show áprilisi forgatása után döntött úgy Hódi Pamela, hogy otthonába invitálja szerelmét, akivel nagyon jól elférnek a másfél szobás albérletükben. 

Berki Krisztián egykori szerelme őszintén és minden álszentséget mellőzve beszélt arról, hogy azért vállalkozott arra, hogy részt vegyen az Ázsia expresszben, hogy megnyerhesse a fődíjat. Most, hogy a forgatás már véget ért, eldöntötték szerelmével, hogy összeköltöznek, pontosabban Tóth Bence odaköltözik Hódi Pamelához és kislányához, Natihoz. 

Amikor csak tudott, Bence mellettem volt, de jó ideje már arról beszéltünk, hogy össze kellene költöznünk, de csak nemrégiben döntöttünk

- nyilatkozta a Blikknek Hódi Pamela, aki azt is elmondta, hogy 5 éves lánya, Nati is nagyon kedveli a férfit, ezért még gördülékenyebben ment az összebútorozás. 

A híresség azt is elárulta a Blikknek, hogy bár az albérlet nem túl nagy, másfél szobás, kényelmesen elférnek benne hárman. Nem akarnak másik albérletet keresni, mivel azt tervezik, hogy néhány éven belül inkább kertes házba költöznének.