Perrel fenyegetik egymást hazai vloggerek: Farkas Timi és Kiss Lili nézeteltérései már hetekkel ezelőtt megmutatkoztak. A két közkedvelt személyiség a közösségi térben támadja egymást, a követők vitája már tettlegességig is fajult.

Farkas Timi főleg vlogokkal és más szórakoztató tartalmakkal tölti fel a Youtube-csatornáját, illetve nemrégiben volt egy korrekciós mellműtétje is, amelynek előkészületeiről a Reggeli adásában mesélt. A műsorban Csisztu Zsuzsa keményen kiosztotta a fiatal vloggert, szerinte ugyanis nem megfelelően használja a népszerűségét.

A botrány szinte még le sem ülepedett, amikor felbukkant Kiss Lili, vagy művésznevén Bish Bharbie, aki a magyar videósközösség első transzlánya. A két lány rögtön egymásnak esett és az interneten fellelhető összes módon próbálták a másikat lejáratni. Lili egy egész galériát töltött fel az Instagram-sztorijába, ahol arról igyekezett meggyőzni a követőit, hogy Farkas Timi nemrégiben még a testéből élt, és webkamerán vetkőzött. A bizonyítás érdekében több meztelen fotót is közzétett, amelyeken állítása szerint Farkas Timi szerepel a mellműtéte előtt.

A két tábor követői is harcba szálltak egymással, többen képernyőfotókat is küldtek a lányoknak, amelyben állítólagos bizonyítékokat véltek felfedezni az ügy valóságtartalmával kapcsolatban. A vita kirobbanása óta megállás nélkül készülnek az egymást vádló és lejárató videók, már ott tartanak, hogy a webről átemelve jogi útra fogják terelni a kettejük között kialakult vitát.

A Youtuberek között sosem volt ritka a drámázás, de mostanság mintha fénykorát élné a jelenség. Május elején Tati Westbrook és James Charles viszályától volt hangos az internet. Westbrook egy több, mint negyvenperces videóban számolt be a fiatal szépségguru valódi jelleméről, illetve kettejük kapcsolatáról, ami után James Charles több, mint hárommillió követőt veszített. A drámába természetesen több videós is becsatlakozott, némi plusz nézettség reményében. A dolog vége az lett, hogy Westbrook törölte a botrányt kirobbantó leleplező videóját, de mivel többen is lementették, máig meg lehet nézni a platformon. Íme egy összefoglaló.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csisztu Zsuzsa és egy másik influenszer is támadja az egyik leghíresebb magyar Youtube-sztárt

Csisztu Zsuzsa a Reggeliben osztotta ki Farkas Timit mellműtéte miatt, Kiss Lili Youtube-sztár pedig egy videóval szállt be. Per néz ki a dologból.

69 · Jun 08, 2019 09:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments