Dobó Kata a NőComment! című műsorban beszélt arról, kezdetben nem volt neki szimpatikus Zsidró Tamás, akivel már 2016 óta együtt vannak. A műsorból kiderült, hogy a kapcsolatuk úgy kezdődött, hogy felületes ismertség után a mesterfodrász ráírt Facebookon a színésznőre, aztán jó sokat kellett várnia, mivel Dobó Kata nem válaszolt neki rögtön. 

Bár Zsidró Tamás, aki 11 évvel idősebb Dobó Katánál, nagyon zavarban volt, nem hagyta magát elbizonytalanítani a színésznő kimért viselkedése miatt, és meghívta, hogy vitorlázzon vele a Balatonon, számol be a Femina a Dobó-Zsidró kapcsolat NőCommentből kiderült részleteiről. 

Ismertük is egymást, ráadásul nem is nagyon szíveltük egymást abban az időszakban, anno, 20 évvel ezelőtt. Nem voltunk egymás nagy kedvencei. Nagyon mások voltunk. Egy baráti társaságban három éven keresztül majdnem minden hétvégét együtt töltöttünk. Volt egy barátnője, akit megkedveltem, aztán otthagyta. Pedig ez a nő mindent megtett érte, nem értettem, miért nem volt jó neki

- emlékezett vissza Dobó Kata a műsorban. 

Amikor Ábel Anita megkérdezte tőle, ha nem volt neki rokonszenves a mesterfodrász, mégis, miért ment vele vitorlázni, a színésznő azt válaszolta, hogy azért, mert ő egy kedves ember.  Ráadásul nagyon meghatotta Zsidró Tamás lelkesedése, aki piknikkel is készült a találkozóra.