A cuki fotó alig tizenöt óra alatt 5 millió kedvelést kapott a lelkes fanoktól. A család második fiú gyermeke, Psalm Ye május elején született, de egészen eddig csak Kim tweet-jeiből informálódhattak róla a rajongók. Most viszont napvilágot látott az első kép, amin láthatjuk a legfiatalabb West-babát.

Westék egyébként teljes titokban kezdtek készülni a negyedik babára. Kim első két terhessége alatt rengeteg komplikáció lépett fel, így ahogy harmadik gyerkőcük, Chicago esetében, így most is béranyát fogadtak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Psalm Ye

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Kim egészen jól kezelte a titkot, amíg aztán januárban Andy Cohen műsorában végül elszólta magát, ahol a műsorvezető szóvá is tette, hogy eddig még nem erősítette meg a pletykákat, miszerint úton a következő gyermek.

Hát, karácsony este kicsit becsiccsentettem és elmondtam pár embernek. Nem emlékszem már, kiknek, meg amúgy nem is szoktam berúgni sosem... - mondta Kim a műsorban.

Cohen mellett egyébként Kardashian nővérei is csodálkozva álltak az eset előtt, hiszen ők is úgy tudták, hogy egyelőre nem publikus a hír.