Majka hangszálproblémákkal küzd, ezért a következő egy hétre az orvos utasítására le kellett mondania a fellépéseit. Ez elsősorban ma, azaz kedd esti, dunaújvárosi koncertjét érinti, de értelemszerűen vonatkozik a vasárnapra előirányzott tatabányai fellépésre is. Mindez a mai rendezvény szervezőjének alábbi Facebook-posztjából derül ki, amit a 24.hu szemlézett elsőként.

Majka túlerőltette a hangszálait az elmúlt napokban, erről egy Facebook Live videóban beszélt, amit itt lehet megtekinteni, és amit a Ripost szemlézett először. Az egy órányi videóban többek között a következők hangzanak el:

Ahogy fogy el az embernek a hangja, úgy egyre jobban hangosodik a zene, ilyenkor pedig egyre jobban elkezdesz kiabálni, hogy ugyanazon a hangerőn legyél. [...] Vasárnap reggel elmentem a gégészhez, megnézte a torkom, mert előző este is volt egy olyan koncert, ami nekem nagyon fontos. [...] Nap közben az volt, hogy valószínűleg meg se fogok tudni szólalni. [...] Bízom benne, hogy meg fogjuk tudni ezt oldani valahogy valamilyen antibiotikumos kezeléssel, vagy bármivel. Azt mondták egyébként, hogy volt valamilyen torokgyulladásom, amit nem vettem észre, és ez egy picit ráhúzódott.