Egy évvel ezelőtt még 125 kilót nyomott Kunovics Katinka, a Romantic egykori énekesnője. Tavaly nyáron azonban, amikor édesanyja kórházba került, nem volt étvágya, és fogyni kezdett. Ez adta meg neki a kezdőlökést, hogy diétázni kezdjen. Azóta 56-60-as méretű ruháit 38-asra cserélte. 

Az énekesnő mindig is tisztában volt vele, hogy a túlsúly mennyi betegséget okozhat, ahogy azt is tudta, hogy egyedülálló anyaként gyereke még hosszú évekig rászorul a támogatására. Amikor azonban az édesanyja tavaly nyáron kórházba került, neki pedig az aggódás miatt elment az étvágya, és elkezdett fogyni, elhatározta, hogy leadja pluszkilóit. 

Az énekesnő egy Földközi-tengeren közlekedő tengerjárón is énekel, ahol az utóbbi években a teltebb nőket kedvelő szamoai matrózok fordultak meg elsősorban utána, az olasz személyzet azonban szinte észre sem vette, most viszont megfordult a helyzet. 

A szamoaiak észre sem vettek, az (olasz) tisztek meg állandóan flörtöltek

- mesélte az énekesnő a Storynak. 

A tengerjárón azon is kísérletezett, mi történik, ha picit enyhít szigorú diétáján, ami addig leginkább kefirből, joghurtból, zöldség- és gyümölcsturmixokból állt. 

Rengeteg halat és salátát ettem. Mindig jóllakott voltam, és mégsem híztam

- mondta boldogan. 

Kunovics Katinka  nem a férfiak megélénkült figyelme miatt örül leginkább a fogyásnak, hanem azért, mert így sokkal jobban bírja a tempót a gyerekével.