Ábel Anita felidézett egy korábban történt esetet, mikor 13-14 évesen zaklatta őt és barátnőjét egy Margitszigeti szatír. A műsorvezetőnő elárulta, hogy elsőre nem ijedtek meg, sőt a rá jellemző humorral kezelte a helyzetet. Csak később eszméltek rá, hogy mi történt velük valójában. 

Én egyszer, nem is tudom... 14 éves lehettem, vagy talán még fiatalabb, ültünk a Margitszigeten a Rózsaligetben. Egyszer csak azt hallottuk, hogy psszt, psszt... megfordultunk és ott állt a ballonkabátos ember, fityfili a lába között. A barátnőm, ő szemüveges volt, de éppen akkor nem volt rajta. Mondtam neki , hogy nézd már itt egy mutogatós ember. Erre ő, hol, hol? Szóltam neki, hogy ne menj közelebb. Aztán elkezdtünk röhögni és mondtam az embernek, hogy azért én ezt nem mutogatnám. Majd megfordultam és beszélgettünk a barátnőmmel tovább. Persze a kamasz szégyenérzet beindult, hogy mégiscsak szólni kéne egy felnőttnek, hogy mi van. El is indultunk és jött velünk szembe egy pár. Mondtuk nekik, hogy ne haragudjanak, de segítenének-e, mert itt egy mutogatós és nagyon félünk. Erre a párosból a csávó, azt mondta, hol van, gyertek már, nézzük meg. Tehát nem ám az, hogy segítenek, hogy védjük meg a két kamaszt, hanem nekiálltak érdeklődni

- mesélte Ábel a Spektrum Home csatorna, NőComment! című műsorának adásában. 

Az iskolai szünet volt a téma a beszélgetés során. A hölgyek egyértelműen arra jutottak, hogy az ő idejükben könnyebb volt gyereknek lenni. Ábel Anita zaklatási történetével hangsúlyozni szerette volna, hogy már akkor sem volt egyszerű  a gyerekek, illetve a nők élete.