A héten derült ki Keanu Reevesről, hogy mekkora gavallér: amikor a női rajongóik felkérik egy közös képre, a színész még csak hozzájuk sem ér,  szinte csak imitálja, hogy átkarolja őket. Mivel bíztunk benne, hogy nem Keanu Reeves az egyetlen jól nevelt hollywoodi sztár, utánanéztünk és összegyűjtöttünk 9 olyan hírességet, akik nagyon kedvesek voltak a rajongóikkal. 

Chris Hemsworth és Tom  Hiddleston

A 2 Marvel-sztár még 2016-ban keresett fel egy gyerekkórházat Brisbane-ben, ahol  80 beteget szórakoztattak, akik közül az egyik szerencsés kisfiú még interjút is csinálhatott a sztárokkal, sőt, Thor híres kalapácsát is kipróbálhatta. 

Demi Lovato és Nick Jonas

Szintén 2016-ban történt, amikor a két énekes egy Los Angeles-i gyerekkórházban adott egy minikoncertet, még mielőtt közös turnéjukat elkezdték. Demi Lovato és Nick Jonas nemcsak a kicsiket vidították fel, a személyzethez és a betegek szüleihez is volt néhány kedves szavuk. 

Dwayne  Johnson

Dwayne Johnson Baywatch c. filmje nem volt éppen egy kasszasiker,  a kritikusok többsége is lehúzta, valamire azért mégis jó volt. Például arra, hogy kiderüljön, a színésznek aranyszíve van. Dwayne Johnson meghívta a forgatásra az egyik 7 éves rajongóját, Tatert, aki súlyos betegségben szenvedett és a legnagyobb vágya az volt, hogy találkozzon imádott hősével, a Sziklával, alias Dwayne Johnsonnal. A színész Instagram-oldalán közölte a kisfiúval a hírt, hogy szeretettel várja őt a Baywatch forgatásán, ahol egy nagy medveölelést kap majd tőle. 

Justin Bieber

Kicsit meglepő a sztár neve a listán, ugye? A mexikói kultúrában egy külön ünnepet szentelnek a lányok nővé válásának, amikor betöltik a 15-öt. Az énekes egyik rajongója súlyos betegsége miatt lemaradt erről az ünnepségről. Justin Biebernek megesett rajta a szíve, és az egy évvel későbbi bulin személyesen köszöntötte fel a lányt, és még a ruhájáról is ő gondoskodott. 

Margot Robbie

A színésznő az egyik étteremben annyira elégedett volt az őt kiszolgáló pincérnővel, hogy jókora borravalót adott neki. A felszolgálólány elárulta, hogy először fel sem ismerte a színésznőt,  a aki egész idő alatt nagyon kedves volt vele. A fizetés után megkérdezte tőle, hogy beszélhet-e a főnökével, akinek agyba-főbe dicsérte a szerencsés lányt. 

Eminem

A rapper egyik halálosan beteg rajongójának, akinek már csak néhány hetet jósoltak az orvosok, a hozzátartozói kampányt indítottak Twitteren, hogy a fiú találkozhasson bálványával, Eminemmel. Az akció a rapper fülébe is eljutott, aki minden hűhó nélkül, a legnagyobb titokban és diszkrécióval látogatta meg őt

Beyonce

Az énekesnő általában közvetlenül viselkedik a rajongóival a koncertjein, de az egyik alkalommal még az is megtörtént, hogy kivette az egyik néző kezéből a mobilt, aki éppen FaceTime-ozott, és beszédbe elegyedett a lány barátnőjével.