Sokakat meglepett Demcsák Zsuzsa titokban megkötött házassága, amire a múlthéten derült fény. A tévés személyiség azóta már több részletet is elárult az egybekelésről, most pedig a ceremóniát levezénylő Kandász Andrea mesélt a szertartásról a Borsnak

Kandász Andreának, aki az Ázsia Expresszben volt Demcsák Zsuzsa párja, már a műsor forgatása alatt feltűnt, hogy Demcsák Zsuzsa és a stáb egyik tagja között kibontakozóban van valami. 

Bár Kandász Andrea nem tudja pontosan, hogyan is zajlik egy hagyományos hindu házassági szertartás, az biztos, itt nincs szükség papra egy esküvőnél, mint a keresztény vallásban, sem anyakönyvvezetőre. Mindössze egyfajta segéd kell, aki mindkét félnek felteszi ugyanazokat a kérdéseket. Az igencsak szűkkörű szertartást egy hotelszobában tartották meg. 

A világ sok kultúrájában a házasság két ember közötti fogadalom, amihez nem feltétlen kell, hogy az egyház vagy az állam hozzájáruljon. De általában van egy ember, aki felteszi a kérdést, hogy igen vagy nem? Ez esetben én voltam az. Ők egymásnak fogadtak örök hűséget, ami szerintem teljesen jó. Hogy hogyan folytatódik, az már az ő dolguk

- nyilatkozta Kandász Andrea a Borsnak, majd hozzátette: az esküvő semmiképpen sem vicc, de nem is hivatalos. 

Kandász Andrea szerint egy nagyon szimpatikus férfi Demcsák Zsuzsa választottja. Ahogy a Borsnak elmondta, jó kisugárzással megáldott, tanult és kiegyensúlyozott embernek ismerte meg.