GettyImages-1155756787

Mihalik Enikő a héten Firenzében dögösködött a Hadid-lányokkal és Stella Maxwellel

2019.06.16. 17:12

A minden vasárnap jelentkező heti trendben, ha tehetjük, a hét magyar szempontból legjelentősebb divateseményét szemlézzük. Hát most tehetjük, igaz, ennek a hétnek a magyar szempontból legjelentősebb divateseménye Firenzében volt. A LUISAVIAROMA nevű luxusüzlet 90. születésnapja alkalmából tartott divatbemutatóról van szó, ahol csütörtökön a világ leghíresebb modelljei mutattak be öltözékeket a világ leghíresebb tervezőitől. A dolog magyar vonatkozása az volt, hogy a manökenek közé beválogatták Mihalik Enikőt, amint azt ön esetleg már tudja a modell Instagramjáról, illetve biztosan kikövetkeztette a címből. Nézzük a hat leghíresebb modellt az eseményről, és válasszuk ki közülük a legdögösebbet!

Mihalik Enikő

A legszembeötlőbb ezzel a divatbemutatóval kapcsolatosan, hogy a leggyakrabban előforduló szín a fekete volt. Mihalik Enikő is egy fekete bőrruhában lépett a kifutóra, de volt hozzá neki egy állatmintás és egyben enyhe fokban szörnyellás kabát is, a szigorúan kettéfésült haj és a nem kevésbé szigorúan fekete körmök mellé. A cipője pasztelles kisbabakék színű, amin egy kicsit meglepődtünk, és amit kissé kilóg az összképből.

Gigi Hadid

Gigi Hadidnak ezzel szemben nem volt színes kiegészítő a csupafekete ruhájához, így aztán a melltartóból és szíjakból álló felsőrésztől rendesen szadomazo-hangulatot kap ez az összeállítás. A bal oldalon felsliccelt ruha még szexibbé teszi az összképet, és hadd hívjam fel az olvasók figyelmét például most arra, hogy milyen természetes hatásra törekedett a sminkmester ezen a rendezvényen. Gigi Hadid mintha ki se lenne sminkelve.

Bella Hadid

Annyira nagy presztizsű volt ez az esemény, hogy mindkét Hadid részt vett rajta. A két testvér közül a fiatalabbik, Bella Hadid volt az, aki egy színes ruhával tűnt ki a mezőnyből, igaz, ez az Off White-kreáció sem kiabál túl hangosan ezekkel a pasztellárnyalatokkal. Az eseményre jellemző szigorú-szexi vonal helyett Bella Hadid a nőies-szexi vonalat képviseli inkább.

Irina Shayk

Az utóbbi hetekben Irina Shayk a házassági válsága kapcsán szerepelt a hírekben, így talán nem bánta, hogy Firenzében olyan munka akadt neki, ahol nem a magánélete van a fókuszban. Őneki is a szigorú-szexi nő szerepét osztották ki a divatbemutató kreátorai: az ő fekete bőrruhájához még könyök fölé érő kesztyű is van.

Doutzen Kroes

Azért Doutzen Kroest vesszük következőnek, hogy üdítsen minket a változatosság, itt ugyanis lehet egy kicsit törprengeni azon, hogy a holland modell most itt éppen menyasszonyt, királnyőt vagy a fején virágoskosarat egyensúlyozó parasztasszonyt alakít-e. Az élénk színek ebből az összeállításból is hiányoznak, de persze egy ilyen fejdísz mellé nem kell túl sok egyéb ahhoz, hogy látványos és emlékezetes legyen az ember megjelenése. Úgy látszik, Doutzen Kroest rendszeresen kínálják meg ilyen különleges darabokkal a stylistok.

Stella Maxwell

Ki tetszett a legjobban?

 • 262
  Stella Maxwell
 • 261
  Mihalik Enikő
 • 146
  Irina Shayk
 • 86
  Gigi Hadid
 • 63
  Bella Hadid
 • 46
  Doutzen Kroes

Stella Maxwell sem hiányzott a hírekből a héten, mivel a 29 éves Victoria's Secret-angyalt az exével látták újra kézenfogva távozni egy közértből, és ez az ex nem más, mint Kristen Stewart. Maxwell akkor nyakig játszóruhába volt öltözve, hát ezen az eseményen egyszerre volt jóval elegánsabb és jóval ledérebb.

Amint azt a képösszeállításban jobban is meg lehet nézegetni, Stella Maxwell gyakorlatilag egy fehérneműszettben vonult ezen a bemutatót, pár igazán látványos kiegészítővel kiegészítve. Önnek ki tetszett a legjobban a műsor modelljei közül? Ha végiglapozta a fotókat, kérjük, szavazzon!