Van ok az ünneplésre Űrlordék háza tájékán. Nemrégiben tartották meg a menyegzőjüket Katherine Schwarzeneggerrel, most pedig itt a színész születésnapja is.

Ne felejtsük el viszont, hogy Pratt nem volt mindig ennyire felkapott. Első komoly szerepét a Városfejlesztési osztály című sorozatban kapta. Ekkoriban még a színész inkább volt pufi mókamester típus, mintsem szuperhős-zsáner.

Karrierje alatt belecsöppent néhány kevésbé sikeres filmbe, de azért akadt jó pár, amely elég jól futott. Szerepelt ugyanis az Utazókban, hősies volt a Jurassic World-ben, de az igazi sikert a Galaxis őrzői című Marvel-film hozta meg neki.

Peter Quill szerepéért a színész rengeteget edzett és diétázott. Bár a fiatal generáció szuperhősként ismeri, azok, akik még követték a Városfejlesztési osztály szériáját, valószínűleg meglepetten konstatálták, hogy az egykor még maciforma Chris meglehetősen kidolgozott testtel jelent meg a képernyőn.

A színészkarrier mellett persze Pratt magánélete sem volt unalmas. 2009-ben feleségül vette a Horrorra akadva-filmekből ismert Anna Farist, akivel közös kisfiuk, Jack 2012-ben született. A pár végül 2017-ben elvált egymástól.

Pratt nem szomorkodott sokáig, némi kihagyás után 2018 nyarán újra randizni kezdett, választása pedig Arnold Schwarzenegger lányára, Katherine-re esett, akivel egy év együtt járás után össze is házasodtak.

A színész sora elég jól megy mostanság. Fényes karrier, csinos feleség, és persze sok időt tölt előző házasságából született fiával is. A pár nagyon boldog együtt, egy barátjuk szerint pedig alig várják, hogy családot alapítsanak. Hamarosan itt lehet a következő Pratt-bébi?