Ahogy azt már korábban megírtuk, Hajós András befejezi a tévézést és  Youtube-on folytatja műsorát, a Dalfutárt, aminek nemcsak műsorvezetője, de producere is lesz. 

Hajós András a 24.hu-nak nyilatkozott a műsor folytatásáról és annak nehézségeiről. Mint elmondta, a jelenlegi felállás szerint egyszerre több feladatot kell látnia, ő foglalkozik a támogatók szerzésével, a pénzügyekkel és a stábbal is. 

Szerinte a Dalfutár egy olyan műsor, ami kifejezetten az ő személyiségéhez passzol, azzal pedig nincs baja, hogy nemcsak műsorvezetőként kell szerepet vállalni a produkcióban, hiszen, mint elmondta, önmagában a tévés szereplés már nem hozza annyira lázba. 

...már nem az a szex, ha engem mutat a kamera. Akkor persze igen, ha azt csinálhatom, amit szeretek, és úgy érzem, hogy csak én vagyok képes rá. A Dalfutár például ilyen. (...). De ezt magamra találtam ki, és szerintem ahhoz, hogy működjön, kell a sajátos szerepköröm is, amit a magyar popszakmában és televíziózásban betöltök

- nyilatkozta Hajós András a 24.hu-nak.

A műsorvezető szerint mind a popszakmában, mind a tévézésben elfogadott, de egy kicsit a kívülálló szerepét is betölti. Úgy látja, mostanra elérkezett az a pillanat, amikor már szívesen van a háttérben. Egyfajta fejlődési ívnek ítéli meg, hogy most a műsorkészítés háttérmunkálataiba is tapasztalatot szerez. Szerinte az teljesen rendben van, ha egy 50 éves tévés már nem akar testhez álló, rózsaszín ruhában ugrálni a kakicsúszdán. 

Egyébként ennek a műsornak az is a tétje számomra, hogy bele tudok-e nőni ebbe a produceri feladatba, mert a jelenlegi televíziós piac nem olyan, amiben dúskálhatnék a munkákban. Kölcsönösen kiszerettünk egymásból egy kicsit

- mondta a 24.hu-nak, majd hozzátette, sikernek éli meg, hogy Youtube-on folytatja tovább a tévéképernyő helyett. 

A Dalfutár első évada 6 részből állt, 2016-ban a TV2 műsorán volt látható.