Rob Kardashian exbarátnője végre saját sorozatot kap. Bár még csak egy egyperces „kedvcsináló” látott napvilágot a valóságshowról, úgy tűnik, drámában és agresszióban nem lesz hiány.

A botrányhősnő hosszú ideje dolgozik azon, hogy ismét rá vetüljön a rivaldafény. Miután Robbal való kapcsolata véget ért, a nőt kitagadta a Kardashian-klán, így esélye sem volt, hogy egymaga tovább vigye a Rob & Chyna sorozatot, ami a pár életéről szólt.

A nyáron startoló sorozatról az a hír járja, hogy cenzúrázatlanul mutatja majd be Chyna mindennapjait. A stáb nem készít forgatókönyvet, hanem lépésről-lépésre követik majd a botrányhősnőt, ezzel állítólag a teljes igazságot megmutatva.

Egyes források szerint utómunka sem lesz sok, ugyanis a felvételek javarészt vágatlanul kerülnek majd adásba. Az egyszer biztos, hogy Chyna kendőzetlenül akarja bemutatni az életét, ehhez pedig nem rest fenékbe billenteni a saját anyját sem... és fordítva – írja a TMZ.

Blac Chyna és édesanyja, Tokyo Toni között híresen rossz a viszony, ami tökéletes táptalajt biztosít a drámának. A filmelőzetes szerint anya és lánya között akkor kezdődik meg a dulakodás, amikor Toni azt mondja: „terápiára van szükséged.” Ezután a két nő hangosan összeszólalkozott, majd lökdösni kezdték egymást, még végül a stábnak kellett lefognia Chynát.

A botrányhősnőnek egyébként  mostanság sem volt hiánya a drámából, hiszen nemrégiben napvilágot látott egy felvétel, amelyen az látszik, hogy Chyna meglehetősen agresszívan lép fel korábbi fodrászával szemben, aki mellesleg azt állítja, hogy a nő késsel fenyegette meg.