Több betegsége is volt, pajzsmirigye alulműködik és inzulinrezisztenciával is küzd Király Linda, aki az utóbbi 6-7 évben többnyire eredménytelenül vette fel a harcot a pluszkilókkal szemben. Most azonban egy olyan orvosi beavatkozáson van túl, aminek köszönhetően 3 hónap alatt 25 kilót fogyott, és ahogy az énekesnő mondta a Storynak, ez még csak a kezdet.

Király Lindánál több betegséget is diagnosztizáltak az utóbbi években. Az például másfél évvel ezelőtt derült ki, hogy jóindulatú daganata van agyalapi mirigyében , ami az egész hormonháztartását felborította az énekesnőnek. 

Király Linda az utóbbi években rengeteg fogyókúrát kipróbált, még többhetes léböjtkúrát is tartott, amit nem elég, hogy nem fogyással fejezett be, de még hízott is, 3 kilót. 

Pedig mindennap 10 kilométert sétáltunk  és csak napi 500 kalóriát vittünk be a szervezetünkbe, azt is folyékony halmazállapotban

- nyilatkozta a sztár a Storynak. 

Hozzátette, egészségügyi problémái miatt teljesen felborult az anyagcseréje, még akkor is hízott, ha egész nap más sem evett, csak joghurtot. Király Linda egyébként gyerekkorában is megküzdött a kilókkal: 16 évesen több mint 90 kilót nyomott.

A sikertelen fogyókúrák után jött az orvosi beavatkozás, az úgynevezett sleeve-műtét, amikor eltávolították Király Linda gyomrának négyötödét. 

Ezért is mondják, hogy csőgyomor alakul ki a beavatkozás eredményeként

- nyilatkozta Király Linda, aki az egyórás műtét után még 2 éjszakát töltött a kórházban. 

A műtét valóban hatásos volt, másnapra már el is tűntek az énekesnő lábáról az ödémák. 3 hónap alatt máris 25 kilót fogyott, de itt még nincs vége. Az énekesnő rendszeresen jár edzeni is, hetente 5-6 alkalommal is, és szinte rosszul érzi magát, ha kihagy egy alkalmat.