Cseh László nem Hosszú Katinka csapatában, a Team Ironban indul a Nemzetközi Úszó Ligában, vagyis az ISL-ben (International Swimming League). Az úszó  Iron Lady helyett ugyanis az olaszokat, és a több pénzt választotta. 

Cseh László a Aqua Centurions nevű olasz csapat színeiben indul majd, akik a szabály szerint csak akkor kereshették meg az úszót, miután ő már határozott nemet mondott Hosszú Katinka megkeresésére, aki egyébként többször is beszélt arról, mennyire szeretné Cseh Lászlót a csapatában látni. 

Valóban megkeresett, beszéltem is vele. De az olasz csapattól kaptam a legjobb ajánlatot, a másik fontos szempont, hogy újdonságra vágytam, és azt gondolom, egy külföldi együttes nagyobb kihívást jelent számomra

- nyilatkozta Cseh László a Borsnak

Hosszú Katinka valószínűleg nem neheztel úszótársára, hiszen egy korábbi interjújában már kifejtette, hogy szerinte az úszás nemcsak sport, hanem üzlet is, mindenki oda megy, ahol többet ajánlanak neki. 

Az első ISL-es megmérettetése az úszónak október 4-én és 5-én, Indianapolisban lesz, ami azt is jelenti, hogy Cseh László nem tartózkodik majd idehaza a Budapesten megrendezett Világkupán.