Weisz Fanni kockahasával győzné meg rajongóit a mozgás fontosságáról!

2019.07.01. 09:14 Módosítva: 2019.07.01. 10:39

A csinos modell Instagram oldalán megmutatta, hogy néhány hónapnyi mozgás milyen komoly hatással van az emberre. Wiesz szerette volna magát egy kicsit kiegyensúlyozni némi izommal, ugyanis sokan piszkálják azért, hogy túl sovány. Igaz, azt is kifejtette, hogy nem ezért kezdett edzésbe, hogy másoknak kedvezzen, jól érzi magát úgy, ahogy van. De egy kis mozgás senkinek sem árt.

 

3 hónappal ezelőtt megfogadtam,hogy heti 4szer eljárok edzeni,mert Mindenki mondta,hogy nagyon sovány vagyok! Imádom,hogy vékony vagyok,nem is szeretnék hízni,viszont azt aláírom,hogy izom az kellett Nekem! Nyilván nem szeretném túlzásba vinni de most nagyon jól érzem magamat a bőrömben!
És ami a legfontosabb a Férjemnek mindig tetszem!
Próbáljátok ki Ti is és járjatok el mozogni..először csak heti 1-2 nap és aztán ráéreztek az ízére! Nincs kifogás, hogy "nincs rá időm"!
Mindig mindenre van idő, főleg az egészségesre! Egy héten 168 óra van..ha abból nem tudsz magadra és a mozgásra fordítani 4-5órat akkor nincs miről beszélni!  Állj fel és irány mozogni. Imádlak Titeket.

- írta Weisz Instagram oldalán.