Bár már Las Vegasban örök hűséget fogadtak, szerettek volna egy hagyományos esküvőt is, amit már nem titokban tartsanak meg.

A pár helyválasztása Franciaországra esett, ahol tegnap másodszorra is kimondták a boldogító igent. Bár fotók még nem láttak napvilágot az eseményről, azért van pár infó, amit a szerelmesek megosztottak a rajongókkal.

Sophie Turner lánybúcsújának egyik állomása például Budapest volt, ahol bár nem töltöttek sok időt, a Széchenyi fürdőben sikerült lencsevégre kapni őt és Maisie Williamst.

Az MTV információi szerint tudni lehet, hogy a színésznő egy gyönyörű, tradicionális menyasszonyi ruhát választott, szatén ujjakkal és fátyollal, miközben egy csokrokkal díszített esernyővel védték a perzselő francia nap ellen.

A ceremónia valószínűleg csodálatos volt, főleg, hogy ezen a helyen tartották:

Szeretnénk olyan visszafogott menyegzőt, amennyire csak lehetséges. Ez egy intim dolog számunkra

– nyilatkozta Sophie a Harper's Bazaar brit lapjának, aki egyébként meglehetősen zabos volt, amikor megtudta, hogy Diplo az Instagramon közvetítette a las vegasi házasságkötésüket.

A ceremónia előtt egyébként a színésznő a barátnőivel pezsgőzött és bruncholt, miközben Joe Jonas a vőfélyeivel iszogatott. Természetesen a Jonas Brothers másik két tagja is díszvendég volt az esküvőn, ahogyan feleségeik is.