A Schobert házaspár cégeinek éves pénzügyi beszámolója alapján összegezte a Napi.hu, hogy a Norbi Update elég rossz évet zárt, az Alakreform Kft. viszont szép profitot termelt tavaly.

A Norbi Update termékeket forgalmazó vállalat árbevétele 2016 óta folyamatosan csökken, emellett a cég újra viseli alapítójának és tulajdonosának nevét, így a korábbiakhoz hasonlóan ismét Norbi Update Lowcarb Zrt. néven fut a vállalkozás. A Napi.hu cikke, illetve a Céginfó.hu-n megjelent adatok szerint a 2018-as évet a részvénytársaság 60 milliós veszteséggel zárta, viszont a 2014-től kezdődő tőzsdéről való kivonulást jól vészelte át a vállalat.

Továbbá az is kiderült, hogy május vége óta ismét Norbi Update Lowcarb Zrt. néven működik a Schobert Norbert életmód-tanácsadó és üzletember, valamint a felesége, Rubint Réka érdekeltségébe tartozó vállalkozás. Korábban Schobert nevének mellőzését a termékek csomagolásának megújításával, illetve a fitneszguru háttérbe húzódásával indokolták. A név újbóli használatára vonatkozóan még nem nyilatkozott az életmód-tanácsadó.

A Rubint Réka vezette Alakreform Kft. 2018-ban 120 millió forintos nettó árbevétel mellett 41,5 millió forint nyereséget termelt, amiből 40 millió forint osztalék kifizetését hagyta jóvá idén júniusra a tulajdonos Schobert házaspár.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
2018-at veszteséggel zárta Schobert Norbert cége

Az Update termékeket forgalmazó cég árbevétele 2016 óta csökken, a Rubint Réka által vezetett Alakreform Kft. viszont 40 milliós haszont könyvelt el.

193 · Jul 03, 2019 12:16pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments