Film készül Elvis Presley életéről. Nyugalom, sokat kell még várnia, hogy láthassa, ugyanis még a főszereplőt sem választották ki, pedig vannak jelentkezők. Az amerikai rapper, G-Eazy (aki vasárnap még a Balaton Soundon lépett fel) például nagyon elszánt, hogy ő bújhasson az énekeslegenda bőrébe, írja a TMZ

A legesélyesebbek között Ansel Elgortot, Miles Tellert, Aaron Taylor-Johnsont, Harry Stylest és Austin Butlert tartják számon, ők már egészen közel kerültek az áhított Elvis-szerephez. 

Csöppet sem érdekli azonban ez a hír G-Eazyt, aki a TMZ szerint már a film rendezőjével, Baz Luhrmann-nal is beszélt, hogy meggyőzze, nála alkalmasabb ember nincs is erre a szerepre. G-Eazy elvileg júniusban New Yorkban találkozott Baz Luhrmann-nal és a film több készítőjével,  akiknek hosszasan ecsetelte, mennyire komolyan gondolja, hogy szerepelni akar a filmben. 

Érdekes, hogy bár a film rendezői még nem tudják, ki alakítsa Elvis Presleyt, a sztár egykori menedzsere, Colonel Tom Parker már fel is kérte Tom Hankst, hogy ő alakítsa a filmben a popikont.