Az üzletasszony egy barátja szerint Vajna még mindig a gyász hatása alatt van, alig jár társaságba és láthatóan megszenvedte az elmúlt időszakot. Most úgy tűnik, hogy lassan, de biztosan átvette több cég irányítását, így a rengeteg munka zökkentette ki, illetve a gyönyörű és drága ruhák hozzák jó hangulatba.

A Blikknek nyilatkozottegy neve elhallgatását kérő barát, aki azt mondta, Tímeafél évvel férje, Andy Vajna halála utánigyekszik visszarázódni a hétköznapokba, és úgy merül el a különböző tárgyalások, egyeztetések forgatagában, mintha nem lenne holnap.

Eddig sem hanyagolta a munkát, mindent elvégzett, ami az erejéből telt, de Andy kollégái a filmalapnál sok terhet levettek a válláról, amiben csak tudtak, segítettek neki. Egy-két hete viszont mintha új lendületet kapott volna, és jó ezt látni rajta. Noha a szeméből még nem tűnt el a szomorúság, a szeretett férje elvesztése miatti fájdalom, de egyre aktívabban részt vesz a munkában. (…)Gyakrabban elmegy otthonról, ami egyértelműen jót tesz a hangulatának, hiszen otthon mindencsak Andyre emlékezteti. A fotók, a kedvenc mozi szobája, ahol gyakran néztek filmeket együtt. Timi január óta semmit nem mozdított el a helyéről. Kapaszkodik az emlékekbe, ami érthető, de felismerte, hogy jót tesz magával, ha picit kimozdul, és lefoglalja a gondolatait a munkával

- mondta el a titkolózó barát a Blikknek.

A lap arra a részletre is kitért, hogy Vajna egyre gyakrabban posztol „szexi-ruhás” képeket, ezzel is bizonyítva, hogy a gyászkezelés következő szintjére lépett, mivel már nem ragaszkodik a fekete ruhákhoz. Ráadásul újra sportolni kezdett, ami arra utal, hogy ismét jobban odafigyel magára.