GettyImages-867911050

A Stranger Things szépfiúja kövér és mellőzött gyerek volt a gimiben

2019.07.14. 10:40

Bár a 24 éves Dacre Montgomery a Stranger Thingsben egy beképzelt, másoknak beszólogató úszómestert alakít, a valóságban pont ő volt az, akit gúnyoltak a társai. A színész az ausztrál Mens' Health-nek adott interjújában mesélt nem éppen vidám gyerekkori élményeiről.

Kemény időszak volt számomra a gimnázium

- mondta a színész, aki akkor még 13 kilóval nehezebb volt. 

Nem sportolt, nem volt népszerű sem jóképű, diáktársai többsége szinte észre sem vette. Még a drámafoglalkozásokon, ahová lelkesen járt, sem tartották elég tehetségesnek, és nem tudott beilleszkedni. Talán ennyiből is kiderült önnek, hogy a valóságban köze nincs ahhoz a karakterhez, amit a sorozatban alakít. Akkor mégis, hogyan tudja megformálni a szerepet?

Úgy látom, nagyon sok olyan ember volt az életemben, akikben megvoltak azok a tulajdonságok, mint a karakteremben, Billyben

- nyilatkozta Dacre Montgomery, akinek sorozatbéli szerepe teljesen különbözik tőle.

Dacre Montgomery (aki egyébként elsőként 2017-ben a Power Rangersben tűnt fel) a gimnázium után fogyott le: edzőterembe járt, ahol elsősorban futott. Nem izmokat, hanem lapos hasat akart. Aztán a Power Rangers kedvéért egy kis izmot is szedett magára, beach bodyját pedig a Stranger Thingsben is megmutatta már. 

Mindig is nagyon-nagyon-nagyon vágytam az ismertségre, sosem adtam fel. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy csupa olyan emberrel vagyok körülvéve, akik sosem mondtak le rólam

- nyilatkozta a színész.