Az egyik hazai "szenny" oldal azzal gyanúsította meg a Jóban rosszban színésznőjét, hogy: porgográf tartalmú videókban szerepelt.  Egy felnőtt tartalmakat gyártó fiatal nővel keverték össze a közkedvelt szinkron és sorozatszínészt.

Bogdányi közösségi oldalán írta meg a szomorú esetet, majd kifejtette, hogy jogi lépéseket tesz az internetes portál ellen rágalmazás miatt. 

Nagyon aranyosan többen jeleztétek nekem, hogy az egyik internetes szennyoldal kirakott egy lányról meztelen képeket, és azt írta, hogy én vagyok látható rajtuk. Ehhez gyalázkodó szövegeket is írt. Természetesen a vak is láthatja, hogy az NEM ÉN VAGYOK. Belinkelte hozzá a Facebook- és Instagram-oldalamat, amivel kapufát is lőtt a szánalmas rágalmazásának, hiszen egyből bebizonyosodik, ha megnézitek az oldalakat, hogy az a szegény lány nem én vagyok!!!!! (Arcom, testalkatom, a tetoválásaim, hajam!!!!) Hihetetlen, hogy a »me Too-mozgalom« korában működhet még egy ennyire aljas, undorító, rágalmazó oldal! Már megtettem a szükséges jogi lépéseket! Így is túl sok szót fecséreltem erre a gusztustalan bandára...

 – írta Bogdányi Titanilla bejegyzésében.