Márciusban írta Vajna Tímea az Instagramon, hogy eladó a Lamborghinije. Azóta sok minden történt, például eladóvá vált a híresség fánkozójának tuk-tukja is, illetve Vajna Tímeának ordítva szóltak be, amikor ezzel a bizonyos Lamborghinivel közlekedett.

Nos, egy újabb Instagram-posztból az derül ki, hogy a luxusautót még mindig nem vette meg senki. Vajna Tímea két fotót közöl egy posztban, a képeket húga, Palácsik Lilla készítette.

Csináltunk pár képet húgommal, talán utoljára a Lambóval - nagyon fáj a szívem érte, hogy el kell adni...

– így szól a képekhez fűzött felirat. Az első fotó szexi-lábfeltevős, a másodikon Vajna Tímea viszont a kocsi mellett hasal a földön, mintha kiesett volna belőle, ami nyilván viccnek van szánva, ugyanezt a poént például tavaly Ibizán is elsütötte.

Azoknak, akik többet szeretnének látni a kocsiból, annyit tudunk mutatni, hogy a márka egyik majdnem ugyanilyen autója, azaz egy Lamborghini Huracan Performante Spyder ki volt állítva most májusban Londonban a Motor and Tech Show nevű rendezvényen, és a következő kép készült róla.

A belsejét pedig nagyjából így kell elképzelni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea – „talán utoljára a Lambóval”

Vajna Tímea továbbra is árulja a Lamborghinijét, most húga, Palácsik Lilla készített róla egy szexi és egy vicces képet. Nagyon fáj a szíve érte, írja.

0 · Jul 16, 2019 12:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments