GettyImages-821597110

Hosszú Katinka szerelme nélkül ment a szingapúri edzőtáborba

2019.07.17. 08:34 Módosítva: 2019.07.17. 08:42

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté egy hónapja vannak együtt, a jelek szerint a legnagyobb boldogságban. Az olimpikon már Szingapúrban készül következő versenyére, szerelme nélkül, ugyanis Gelencsér Máté nem kísérte el őt az edzőtáborba. Kettejük kapcsolatáról ismét Hosszú Katinka édesapja árult el néhány információt a Ripostnak.

Hosszú Katinka édesapja már korábban is kifejtette, mennyire örül lánya kapcsolatának, akinek választottjával személyesen is találkozott, ugyanis az úszónő már hazavitte Bajára megmutatni a szerelmét. 

Az édesapa most arról beszélt a Ripostnak, hogy Gelencsér Máté egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta elkísérni Hosszú Katinkát a külföldi edzőtáborba, így jelenleg távkapcsolatban élnek. 

Kata és Máté jelenleg távkapcsolatban élnek. Máté elfoglaltságai miatt a szingapúri edzőtáborba sem tudta elkísérni szerelmét, Katinka a szakmai stábjával utazott. Máté egyébként is rengeteget utazik, így egyébként is csak ritkán látják egymást. Általában az interneten keresztül kommunikálnak. Remélem, hogy nem áll közéjük a távolság

- nyilatkozta a bizakodó apuka.