horoszkóp
GettyImages-1147450312

Kylie Jenner pénzt csinál azokból, akik szerint tehetségtelen

2019.07.17. 13:49 Módosítva: 2019.07.17. 16:15

A Kardashian-Jenner klán tagjai gyakran megkapják, hogy ők aztán semmiben sem tehetségesek, és arról híresek, hogy híresek.

Ami Kylie Jennert illeti, az utóbbi években igencsak megcsinálta a szerencséjét, ugyanis a brand, amit felépített, hatalmas népszerűségnek örvend. Sminkmárkáját és bőrápoló termékcsaládját egyaránt imádják, és annyian készítettek már belőlük replikát, hogy össze sem lehet számolni.

Sokan azonban még mindig úgy vélik, hogy a fiatal anyuka csak híres családneve miatt tart ott, ahol. Kylie pedig úgy határozott, pénzzé teszi az irigyeit. Scott Disick (Kourtney Kardashian exe) ugyanis létrehozta a Talentless, azaz tehetségtelen névre keresztelt ruhamárkát, aminek új kollekcióját Kylie bőrápoló termékcsaládja, a Kylie Skin, illetve annak színei ihlettek.

A Talentless első körben kényelmes ruhákat dob a piacra, melegítőszettekkel és fürdőruhákkal, a darabok ára pedig  jelenleg 12 és 37 ezer forint között mozog, és maga Kylie Jenner promotálja őket, üzenve ezzel azoknak, akik szerint nem önerőből érte el sikereit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

New Kylie inspired @talentless merch available now 💗 talentless.co

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Jenner az Instagramján jelentette be a sajátos nevű kollekciót, aminek darabjait természetesen ő, és barátnői is felhúzták egy fotó erejéig.

Ez egy nagy bazd meg mindenkinek, aki szerint valaki, aki 10-15 éve mozog ebben a bizniszben, tehetségtelen

– mondta a márka megálmodója, Scott Disick a GQ magazinnak.