horoszkóp
DSC0146

Vasvári Vivien nem mindig tud őszinte lenni, de attól még nem tartja magát hazugnak

2019.07.17. 10:46 Módosítva: 2019.07.17. 10:56

Vasvári Vivien Facebook-oldalán hosszasan taglalta, hogy ha az emberek jobban ismernék őt, többet és őszintébben beszélhetne az életéről, senki nem lenne rá irigy. 

Sokszor nem lehet az ember őszinte, mert az emberek olyan irigyek és rosszindulatúak ha tudnának dolgokat, hogy mi is a valóság akkor ferdítenének és csámcsogna a sok ember

- írja a celeb, aki szerint az élete nem fenékig tejfel. 

A híresség azt is leírja, hogy sokszor nem mondhatja el a teljes igazságot, de ettől még nem tartja magát hazugnak. Azért kell titkolóznia, hogy megvédje magát a rosszindulatú emberektől. 

Vannak dolgok amikről vagy nem beszélünk vagy csak kis részletet árulok el...általában ez úgy történik, hogy ami épít bennünket, az a fontos! De ez már így marad... Ettől persze az ember nem hazug! Hanem magunkat védjük, amire sok ember bele sem gondol...

Vasvári Vivien fontossági sorrendjének első helyén a családja áll, arról is konkrét elképzelései vannak, hogy szeretné felnevelni gyerekeit.

Nekem mindig az lesz a legfontosabb, hogy a család az család legyen és össze is tartson! Nem az, hogy széthúzzam! Erre fogom a gyermekeimet is mindig nevelni, nem arra, hogy nyalom a seggét, bármennyire is szeretem őket, és elfogadom ha hülye a fiam!

- írja Facebook-oldalán.

Vasvári Vivien azzal zárja a bejegyzését, hogy már kezd elege lenni abból, hogy sokan kedvesek vele szemtől szembe, de a háta mögött „megy a szenny" róla. 

20%
7990 Ft
6392 Ft
20%
6490 Ft
5192 Ft