18-story-160213-IMG 9269

Adát taszítják a fegyelmezett menyasszonyi ruhák, inkább egy kivágottat választ

2019.07.19. 13:25 Módosítva: 2019.07.19. 13:35

Vőlegénye, Máté miatt augusztusban Nürnbergbe költözik Ada két fiával. A műsorvezető megelégedne egy tengerparti esküvővel is, ahol csak ők ketten vannak jelen, de szerelme ennél nagyobb felhajtásra vágyik, ezért egy évvel elhalasztják az esküvőt. 

Ada a Best Magazinnak beszélt arról, hogy augusztusban költözik két fiával szerelme után Németországba, aki Nürnbergben praktizál. Adai fiainak, Bencének és Bálintnak egy német nyelvű iskolát választott az anyjuk, ahol az első félévben még angol nyelven oktatják majd őket, ami fiúknak nem okozhat gondot, hiszen korábban Angliában is tanultak. 

Bár Adának bőven elég lenne egy tengerparti esküvő is, szerelme, akinek ez lesz az első házassága, szeretné barátait, családtagjait is meghívni a nagy napra, ezért a szervezés miatt jövőre halasztották az egybekelést. 

Így legalább a műsorvezetőnek több ideje jut a menyasszonyi ruha kiválasztására. 

Számomra fontos a kényelem, és azt is tudtam, kivágott ruhát szeretnék. Mivel nyáron lesz az esküvő, előfordulhat, hogy nagyon meleg lesz, és nem akarok feszengeni. A szalonban felpróbáltam egy nagyon szépet, de az éppen olyan volt, amiben nagyon fegyelmezetten kellett volna viselkednem, úgyhogy egy másikra esett a választásom, de az is csodaszép

- mesélte Ada a Bestnek. 

Hozzátette, párjával úgy döntöttek, Magyarországon lesz az esküvő, aminek már a helyszínét is megtalálték és le is foglalták.