A Feleségek Luxuskivitelben sztárjai nem követik, hanem diktálják 2019 fürdőruha trendjeit

2019.07.19. 14:00

Azt pletykálják, hogy a Feleségek Luxuskivitelben kis szünet után újabb évaddal örvendezteti majd meg a rajongókat. Az örömhír fölötti boldogságunkban úgy döntöttünk, hogy szemezgetünk a főszereplők közösségi oldalairól, hogy ők merre nyaralnak, és mint a divat nagy szakértői, milyen fürdőruhaszettekben járulnak a strandokra.

Vasvári Vivien

A szőke szépség nem fukarkodik a fürdőruhás képekkel közösségi oldalain, amiért rajongói igencsak hálásak. Fotói alapján előnyben részesíti a bikinit és a nyaralási időt szívesen tölti vitorlások fedélzetén. A Velvetnek elárulta, hogy balatoni nyaralójukban töltik idén a nyár legnagyobb részét, és amikor csak idejük engedi, a víz mellett vannak.

Köllő Babett

Az utóbbi időben elkerülte a vízpartokat, azonban májusban egy hosszabb vakációt iktatott be családjával együtt Tenerifén. Az Instagramján közreadott fürdőruhás fotó ott készült.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@magistral_beachwear_official #kollobabett

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Csősz Boglárka

A Törökországban élő üzletasszony elmondása szerint minden hétköznapja egy nyaralás, hisz a tengerpart mellett tölti szinte minden idejét, de szívesen utazik egzotikus helyekre is. Nemrég például Balin süttette magát. A közzétett fotója is ott készült, mellyel a budapesti jóga-fanokat ösztönözte egy közös gyakorlatra.

Smaltig Dalma

A Feleségek egyik legcsendesebb szereplője, aki kevesebbet szerepel, mint bárki más a sorozatból. Instagram oldalának tanulsága, hogy ők is családilag ragaszkodnak a Balatonhoz. Egy olyan fotót választottunk tőle, amely bármely divatmagazin őszi címlapja is lehetne. A koncepcióval azonban nem megy szembe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Élem a Balatont... #filter #nofilter #nameganaplemente

Dalma Smaltig (@dalmasmaltig) által megosztott bejegyzés,