Arról már beszámoltunk, hogy Donald Trump és Kim Kardashian ugyanazon az eseményen mondtak beszédet, ahol az amerikai elnök a szórakoztatóipar egyik leghíresebb emberének nevezte Kim Kardashiant. Most Kim Kardashianen volt a sor, hogy kedveskedjen Donald Trumpnak. 

A realitysztár elsősorban az elnöknek köszönte meg, hogy segédkezik abban, hogy  ASAP Rockyt és két barátját kiengedjék a börtönből, akiket még Svédországban csuktak le, amiért egy étterem előtt verekedésbe keveredtek.

A balhét a TMZ szerint nem  ASAP Rocky és két testőre kezdte, ennek ellenére eléggé eldurvult a helyzet, a mentőt is kihívták. Mire azonban a segítség megérkezett volna, a rappernek és testőreinek már csak hűlt helyét találták. Ettől függetlenül a rendőrségnek sikerült elfogni és börtönbe zárni őket, ahol elvileg embertelen körülmények között tartották a rappert és társait. 

Kim Kardashian a köszönetnyilvánítása után azt írja, hogy nagyra becsüli az amerikai elnök és stábjának elkötelezettségét az igazságügyi reform megvalósításában. Érthető, ha a celeb ennyire szívén viseli az igazságszolgáltatást, hiszen éppen ügyvédnek tanul.