Berki Krisztián Instagramjának olyan bejegyzéseket köszönhetünk, mint:

Amint elkezdesz felelősséget vállalni önmagadért, elkezded levetni álarcaidat. Mások megzavarodnak, mert mindig voltak elvárásaik feléd, amelyeknek mindig megfeleltél. Most úgy érzik, kezdesz felelőtlenné válni...

Illetve ezek az ezotéria világába kalauzoló mondatok:

A 8-as a legerősebb anyagi szám, a leggyorsabb és a legerőszakosabb jegy. Ő az, aki ösztönösen cselekszik, ezért egyenes, soha se támad hátba. Vezető típus, (naiv) kezdeményező, hatni akar a világra. Ő testesíti meg az igazi férfit. Képes bevonzani a Nőt (Vénusz). Ideális esetben belőle Nap válik, aki felelősséget vállal a családjáért és a Vénuszból Anya lesz, Feleség (Rák), aki a családi tűzhely melegéről gondoskodik.

Vagy ez a klasszikus:

Házasság lényege; szabad akaratból való alárendeltségében vállalása. Jézus úgy szerette a világot, az egyházat, hogy meghalt érte... Állj készen hát Te is akár meghalni feleségedért.

Most, hogy Berki Krisztián bejelentette, hogy Budapest főpolgármestere akar lenni, rendszeresen jelentet majd meg posztokat ebben a témában, amint azt az Instagramon vasárnap este közzétette. Az első ilyen posztja arról elmélkedik, hogy nem kéne-e már Tarlós Istvánnak nyugdíjba mennie:

Budapest jelenlegi főporgármestere Tarlós felszólította nyilvánosan a 64 életévüket már betöltött magyar és Budapesten elő állampolgárokat azon belül is a pedagógusokat “a nyugdíjkorhatár azért van mert ott el kell menni nyugdíjba” Tarlós úr jelenleg 71 éves. Ön szerint Tarlós menjen vagy maradjon?

Most aztán fel van adva a lecke Berki Krisztián 319 ezer követőjének!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Krisztián az Instán Tarlós István nyugdíjazásáról elmélkedik

A klasszikus berkis instaposztokat most egy pár politizálós követi, mivel Berki Krisztián főpolgármester szeretne lenni. Íme az első a sorban.

67 · Jul 22, 2019 10:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments